Hoefblad - Kavel 28 t/m 31

4 vrijstaand geschakelde woningen

inschrijfprocedure gesloten"
#

Kavel 28 t/m 31

Hoefblad

Deze mooie eigentijdse gezinswoningen zijn gelegen aan het Hoefblad direct aan het groene hart van Park Hoogveld Heerlen.

De buitengevel wordt uitgevoerd in stucwerk met een smalle plint in een contrasterende kleur. Deze contrasten in combinatie met de grijze kozijnen, de ronding in het stucwerk én de schuine voorgevel geven het exterieur een héél fraaie look. De grote ramen op de begane grond maken het plaatje compleet.

Woonoppervlakte ca. 122 m2. Percelen variëren van circa 257 tot 388 m2.

Bekijk locatie

4 vrijstaand geschakelde woningen

Woningkenmerken

De woning is praktisch en comfortabel ingedeeld. De leefruimte bestaat uit een fijne zitkamer aan de voorzijde en het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. Van hieruit is er direct tuincontact middels het grote raam en deur naar buiten. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken/technische ruimte. De woning wordt zonder keukeninrichting geleverd en kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. De impressies/plattegronden geven een indicatie over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventilatie voorzien.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een complete badkamer voorzien van modern sanitair en tegelwerk en separaat een tweede toiletruimte. Kortom een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen- en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

 

Aanbod woningen

vel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Woningindeling
28 289 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
29 257 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
30 279 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
31 388 m² € 472.500,00 Te Koop DOWNLOAD PDF

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. 

Pluspunten

  • Moderne strakke architectuur;
  • Vrijstaand-geschakeld middels de garage;
  • Standaard 3 ruime slaapkamers;
  • Complete badkamer en v.v. tegelwerk en sanitair;
  • Aparte toiletruimte 1e verdieping;
  • Standaard v.v. vloerverwarming;
  • Gasloos, optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en v.v. zonnepanelen;
  • Percelen van circa 257 t/m 388 m2;
  • De woning wordt gebouwd met SWK waarborggarantie.

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen
Makelaardij
Heerlen

Ruijters
Woningmakelaardij
Heerlen

Terug naar het overzicht